Молитва о мире на Украине

Автор
Опубликовано: 277 дней назад ( 2 марта 2022)
Редактировалось: 1 раз — 2 марта 2022
+1
Голосов: 1
.
В нашем монастырском храме прихожане не только на молебне молятся о России и Украине, но и дома утром в 10:00 получатся молитва по соглашению:
Соседи, простите меня, однако может и здесь будут желающие присоединиться к общей молитве за Россию нашу, за многострадальную Украину.

Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, Ты́ бо ре́кл еси́ пречи́стыми усты́ Твои́ми: «Ами́нь глаго́лю ва́м, я́ко а́ще два́ от ва́с совеща́ета на земли́ о вся́цей ве́щи, – ея́же а́ще про́сита, бу́дет и́ма от Отца́ Моего́, И́же на небесе́х: иде́же бо еста́ два́ или́ трие́ со́брани во и́мя Мое́, ту́ е́смь посреде́ и́х».
Всевы́шний Бо́же, Влады́ко и Соде́телю всея́ тва́ри, наполня́яй вся вели́чеством Твои́м и содержа́яй си́лою Твое́ю.

К Тебе́ Великодарови́тому Го́споду на́шему припа́даем, се́рдцем сокруше́нным и усе́рдною моли́твою о стране́ Украи́нстей, ра́спрями и нестрое́ниями раздира́емей.

Премилосе́рдый и Всеси́льный, не до конца́ гне́вайся, Го́споди! Бу́ди ми́лостив нам, мо́лит Тя Твоя́ Це́рковь, представля́ющи Тебе́ нача́льника и соверши́теля спасе́ния на́шего Иису́са Христа́. Укрепи́ си́лою Твое́ю ве́рныя лю́ди в стране́ Украи́нстей, заблужда́ющим же просвети́ разу́мныя о́чи све́том Твои́м боже́ственным, да уразуме́ют Твою́ и́стину, умягчи́ их ожесточе́ние, утоли́ вражды́ и нестрое́ния на страну́ и ми́рныя лю́ди ея́ воздвиза́емая, да все позна́ют Тебе́, Го́спода и Спаси́теля на́шего. Не отврати́ лица́ Твоего́ от нас, Го́споди, возда́ждь нам ра́дость спасе́ния Твоего́. Помяни́ ми́лости, я́же показа́л еси́ отце́м на́шим, преложи́ гнев Твой на милосе́рдие и даждь по́мощь Твою́ наро́ду украи́нскому, в ско́рби су́щему.

Мо́лит Тя Це́рковь Ру́сская, представля́ющи Тебе́ хода́тайство всех святы́х в ней просия́вших, изря́днее же Пресвяты́я Богоро́дицы и Присноде́вы Мари́и, от лет дре́вних покрыва́ющия и заступа́ющия страны́ на́ша. Возгре́й сердца́ на́ша теплото́ю благода́ти Твоея́, утверди́ во́лю на́шу в во́ли Твое́й, да я́коже дре́вле, та́ко и ны́не просла́вится всесвято́е и́мя Твое́, Отца́ и Сы́на и Свята́го Ду́ха, во ве́ки веко́в.
Ами́нь.

молитва так же напечатана на сайте: https://azbyka.ru/molitvoslov/molitva-o-mire-na-ukraine.html
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!